lördag 3 april 2010

Kycklinggryta med soltorkade tomater


Till 4 port:
- 4-5 kycklingfilé
- 2 vitlöksklyftor
-ca 10 soltorkade tomater i olja
-1/2 dl vitt vin
-1 1/2 msk kycklingfond
-2 stk kinesisk soja
-1/2 dl hackad persilja
-2 1/2 mat grädde
Bryn kycklingdelarna i lagom stora grytbitar. Låt tomaterna rinna av och dela de i mindre bitar.
Tillsätt grädde, tomaterna, vitlöken, vin, kycklingfond, soja. Låt detta koka ca 10 min. Tillsätt persiljan. Servera tillsammans med kokt pasta eller ris, grönsaker och vitlöksbröd.
Jag hade röd pesto istället för tomaterna. Till det hade vi en go sallad och ris.
Fick receptet av Monika på jobbet :) Tackar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar