Ingredienser
-1 röd lök
-ca 500 g korv
-1 msk olja
-2 burkar vita bönor i tomatsås (à 420 g)
-1 förp krossade tomater (à 500 g)
-1/2 tsk sambal oelek (ev mer efter smak)
-2 msk persilja
-1 köttbuljongtärning
-salt, peppar,
-1 vitlöksklyfta
-1 msk tomatpuré
Skala och hacka löken. Skär korven i tärningar
Fräs löken i oljan i en stekpanna 2-3 minuter. Tillsätt korven och fräs ytterligare 2-3 minuter.
Blanda i krossade tomater, tomat puré, sambal och buljontärning Låt koka 10min. Blanda i vita bönor.
Smaksätt grytan med persilja,vitlök, salt och peppar. Servera med ris eller annat gryn och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar