tisdag 4 oktober 2011

Köpenhamnsbiff

Återkommer med recept, ska iväg och stora handla på City Gross nu.



Ingredienser

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Blanda ströbröd och vatten, låt det svälla ca 10 minuter.
  3. Koka potatisen.
  4. Rör färsen med salt. Blanda ner ströbrödsblandningen och peppar. Lägg färsen i en ugnssäker form. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
  5. Skala, skiva och stek löken i matfettet. Blanda buljong och soja. Skiva tomaterna.
  6. Lägg löken runt om köttfärsen och häll buljongblandningen runt om. Lägg på tomater och ost. Stek ytterligare 15-20 minuter.
  7. Servera köttfärsbiffen med potatis eller potatismos.
TIPS! Jag använde för liten form, så ta en större och lägg färsen i mitten så får du sås runt om.

GOTT!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar