torsdag 10 februari 2011

Saffranspannkaka

Jag hade visst risgrynsgröt i en plastkorv och en påse saffran.
Så jag bestämde mig att jag skulle prova detta, men ångrade mig efteråt. Gillade inte alls detta.
Men men nu vet jag det till nästa gång :)
Du behöver:
-2 st små plast korvar med risgrynsgröt
-1 påse saffran
-1 msk strösocker
-1 dl mandel
-3 ägg
Häll gröten i en bunke. Mortla sockret och saffran till fint pulver. Rör ner det i gröten ihop med äggen och mandel. Rör ihop en ganska jämn smätt. Häll över i en ungsäker form och grädde ca 30 min i nedre delen av ugnen.
Servera med vispad grädde och sylt.

Tog en bild på mina "ekologiska" ägg, ser ni fjäder jag hitta bland äggen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar